(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Haukilahden päiväkoti, varahenkilö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Haukilahden päiväkoti, varahenkilö

Työavain 3-1468-19
Vakinainen työsuhde alkaen 19.08.2019
Hakuaika päättyy 19.08.2019 kello 15:45
Haukilahden päiväkoti , Toppelundintie 11 02170 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa kiertävän varahenkilön tehtävään Tapiolan palvelualueelle 19.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kotipaikkana on Haukilahden päiväkoti. Haukilahden päiväkotiin pääsee busseilla 111 ja 114. Lähin metroasema on Niittykumpu, joka on noin 15 min. kävelymatkan päässä. Haukilahden päiväkoti on keväällä 2019 avattu ja päiväkodissa on 7 lapsiryhmää ja avoin päiväkoti Kaislikko. Samassa rakennuksessa on myös Haukilahden kirjasto. Uuden työyhteisön lisäksi tarjoamme Espoon kaupungin työsuhde-etuuksina mm. työsuhdelipun, liikunta-ja kulttuuriedun, maksuttoman uintimahdollisuuden ja stipendikukkaron, josta voi anoa tukea omalla ajalla toteutettaviin opintoihin. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Tervetuloa innostuneeseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 €/kk + varahenkilölisä 41,21 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Pirita Kallio
046 877 1087