(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Vantinkulman päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Hei, oletko lastenhoitajana sensitiivinen ja herkkäaistinen lasten kuuntelija? Omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, sekä positiivisen työotteen.

Haemme Vantinkulman pieneen kahden lapsiryhmän taloon varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ja tarjoamme hyvän työyhteisön, jossa jokaisen työntekijän vahvuudet otetaan käyttöön päivähoidon arjen toiminnoissa.

Päiväkodin tilat ovat kodinomaiset ja jokaisella ryhmällä on käytössään kaksi erillistä tilaa. Meillä ei ole omaa salia, mutta käytämme viereisen Vanttilan koulun liikuntasalia sekä lähiympäristöä, jossa on mm. kaupungin puutarha. Käytössä on myös suuri leikkipiha välineineen.

Ota yhteyttä niin kerron lisää tästä työpaikasta!
Ystävällisin terveisin: Marita Lohikoski, varhaiskasvatusyksikön johtaja


Työpaikan nimi: Vantinkulman päiväkoti

Työaika: 38h 15min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme ammatillista työotetta ja joustavuutta työelämän muuttuvissa tilanteissa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!