(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Ullanmäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme lastenhoitajaa pieneen kodinomaiseen päiväkotiimme. Päiväkodissamme on kaksi kahden kasvattajan ryhmää.

Päiväkotimme on ollut mukana muutaman vuoden INNO-hankkeessa kehittäen liikuntakasvatusta ja leikillisiä oppimisympäristöjä.
Etsimme sinua, joka olet kiinnostunut kehittämään näillä teemoilla laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön ja lasten kanssa.

Työpaikan nimi: Ullanmäen päiväkoti

Työaika: 38h45min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä ottaa rohkeasti vastuuta toiminnan kehittämiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme positiivista asennetta ja kannustavaa lapsilähtöistä kohtaamista. Luonto- ja liikuntakasvatuksen osaaminen katsotaan eduksi.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!