(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Ullanmäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Etsimme sinua, joka koet osaavasi heittäytyä leikkiin ja leikin maailmaan lasten kanssa. Et pelkää hullutella lasten kanssa, mutta pystyt toimimaan aikuisena, jolla pysyy ohjat käsissä.

Ullanmäen päiväkoti on kahden lapsiryhmän yksikkö. Molemmissa ryhmissä on 14 lasta. Ryhmät tekevät tiivistä yhteistyötä ja toimintaa toteutetaan yhteisesti erikokoisissa pienryhmissä.
Tänä vuonna toimintamme painottuu leikkiin ja leikkiympäristön kehittämiseen. Leikkiä rakennetaan yhdessä lasten kanssa ja se toteutetaan yhdessä projektina.

Tehtäävään haastatellaan jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, läheät hakemuksesi pian!


Työpaikan nimi: Ullanmäen päiväkoti
Työaika: 38h 45min / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta toimia erilaisissa pienryhmissä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme positiivista asennetta sekä kokemusta tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelystä. Lisäksi arvostamme osaamista kielentukemiseen tai monikulttuuriseen varhaiskasvatukseen liittyen.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!