(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Ullanmäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme reipasta ja positiivista lastenhoitajaa 3-5 -vuotiaiden lasten Minttujen ryhmään. Ryhmässä on 14 lasta ja kaksi kasvattajaa. Toiminnassamme painottuu leikki ja lasten osallisuus. Erilaiset lapsista lähtevät projektit ovat meidän talon juttu. Alueemme on monimuotoinen ja se tuo rikkautta yhteisöömme. Käytämme toiminnassa kuvia tukemaan lasten kieltä ja toiminnan ohjausta.
Alueemme kieli- ja kulttuuriopettaja ja laaja-alainen erityisopettaja kuuluvat olennaisena osana työyhteisöömme ja ovat mukana toiminnassamme aktiivisesti.

Haastattelemme jo hakuaikana ja työt voivat alkaa heti.

Mikäli olet rohkea ja huumorintajuinen kasvattaja, saatat olla etsimämme työntekijä.

Työpaikan nimi: Ullanmäen päiväkoti

Työaika: 38 h 45 min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme positiivista ja ratkaisukeskeistä otetta työhön. Liikuntaosaaminen ja leikkiympäristön kehittäminen ovat valttia.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!