(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Tontunmäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Kuvaus tehtävästä: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät Tontunmäen päiväkodissa alle 3-vuotiaiden ryhmässä.

Tontunmäen päiväkoti sijaitsee rauhallisella Tontunmäen pientaloalueella hyvien liikenneyhteyksien varrella ja Tapiolan kulttuuritarjonnan läheisyydessä. Päiväkotiin kuuluu kaksi rakennusta: isompi A-talo ja pienempi B-talo. Talossa toimii yhteensä 7 lapsiryhmää 0-6-vuotiaille lapsille. Päiväkotiin pääsee kulkemaan myös kätevästi metrolla.

Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta lämpimässä ja turvallisessa oppimisympäristössä ja tiiviissä yhteistyössä vanhempien kanssa. Toiminnan suunnittelu lähtee lasten mielenkiinnonkohteista ja tarpeista käsin ja toimintaa toteutetaan eri kokoisissa pienryhmissä toiminnasta riippuen. Hyödynnämme oppimisympäristöinämme myös päiväkodin lähialueita aktiivisesti.

Espoon kaupungin työsuhde-etuuksina tarjoamme mm. Työsuhdematkalippu-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä maksuttoman uintimahdollisuuden.

Tervetuloa mukavaan ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme!


Työpaikan nimi: Tontunmäen päiväkoti, Kotitontuntie 19 A, 02200


Työaika: 38 h 45 min.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään: hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, sitoutuneisuutta sekä sensitiivistä työotetta lasten kanssa toimiessa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme: joustavuutta ja kehittämismyönteisyyttä sekä positiivisen pedagogiikan tuntemusta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!