Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Taavinkylän lastentalo
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2021

Koetko tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnäolevan vuorovaikutuksen? Jos vastasit myöntävästi, olet henkilö, jota Taavinkylän lastentalon lapset etsivät.

Lastentalossamme luonteenvahvuuksien käyttö pedagogisena menetelmänä, positiivinen pedagogiikka ja ratkaisukeskeisyys kuuluu rakenteisiimme. Saat siihen perehdytyksen.

Taavinkylän lastentalossa toimii 6 lapsiryhmää. Henkilöstöömme kuuluu 9 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 6 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Päiväkotimme sijaitsee Mankkaalla, keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäviin kuuluu mm. hoiva ja huolenpito. Toimit myös vastuullisena kasvattajana yhdessä tiimisi muiden jäsenten kanssa esiopetusryhmässä ja siihen liittyvässä varhaiskasvatuksessa. Toteutat ja kehität yhdessä oman tiimisi kanssa varhaiskasvatusta varhaiskasvatussunnitelman mukaisesti, teet yhteistyötä myös vanhempien kanssa. Tuleva lapsiryhmäsi on 1-3 vuotiaat taaperoikäiset.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan. Metsä on oppimisympäristömme.
Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma sekä opetussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Työpaikan nimi: Taavinkylän lastentalo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme lapsen osallisuuden huomioivaa ja sitoutunutta työotetta. Lisäksi lastentalossa arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavaa työotetta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot