Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Suvelan päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Moikka sinä innokas, positiivinen ja iloinen varhaiskasvattaja! Suvelasta kaikuu ilouutisia: Etsimme porukkaamme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa, kielikaveria.

Lupaamme sinulle välittävän, positiivisen ja kannustavan työyhteisön ja ikimuistoisia hetkiä varhaiskasvatuksen parissa. Suvelassa sitoudumme työskentelemään positiivisen pedagogiikan ajatusten mukaisesti ja huomaamme toisissamme ja pienissä arjen hetkissä hyvät asiat. Haluatko olla lisäämässä lasten ja perheiden sekä oman itsesi hyvinvointia? Nyt siihen on mahtava mahdollisuus!

Tehtävänäsi on tukea lapsen suomen kieltä ja kulttuuria osallistavalla otteella. Tämä tapahtuu niin leikissä kuin arjen tilanteissakin. Meille on tärkeää jokaisen lapsen menestystarina, tule mukaan mahdollistamaan sitä ja kokemaan merkityksellisyyttä omassa työssäsi.

Suvelan päiväkoti sijaitsee luonnonläheisessä ympäristössä, kävelyetäisyydellä Tuomarilan ja Espoon keskuksen juna-asemista.

Suvelan päiväkodissa on 5 ryhmää: Varpuset on esiopetusryhmä, Tintit ja Sirkut 3-5v. ryhmiä. Satakielet on 1-3v. ryhmä ja Peukaloiset on 1-5v. ryhmä.

Työpaikan nimi: Suvelan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme: leikkiin heittäytymistä ja joustavuutta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550908
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo