Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Suvelan päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Etsimme positiivista, joustavaa ja ratkaisukeskeistä lastenhoitajaa, joka on innostunut toimimaan monikielisessä ja monikultturisessa toimintaympäristössä.

Pääset työskentelemään innostavassa ja ammatillisessa tiimissä ja työyhteisössä. Ryhmässä on 3-5v. lapsia. Pääset tiimiin jossa sinun lisäksesi on yksi varhaiskasvatuksen opettaja ja toinen varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Suvelan päiväkoti sijaitsee luonnonläheisessä ympäristössä, kävelyetäisyydellä Tuomarilan ja Espoon keskuksen juna-asemista.

Suvelan päiväkodissa on 5 ryhmää: Varpuset on esiopetusryhmä, Tintit ja Sirkut 3-5v. ryhmiä. Satakielet on 1-3v. ryhmä ja Peukaloiset on 1-5v. ryhmä.

Tehtävässä edellytetään varhaiskasvatussuunnitelman mukaista ja sensitiivistä työotetta, kiinnostusta monimuotoiseen varhaiskasvatukseen. Tiimityöskentelytaidot ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytys tehtävässä.

Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme: Aikuista joka tekee työtä osallistavalla otteella ja pystyy hyvin muokkautumaan erilaisiin tilanteisiin.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548930
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo