(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Suvelan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Etsimme pirtsakkaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa meille Suvelan päiväkodin 1-5-vuotiaiden vuorohoitoryhmään. Ryhmässä työskentelee lisäksesi yksi varhaiskasvatuksen opettaja sekä kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.
Olemme auki arkisin klo 06-22 tarpeen mukaan ja työvuorot sijoittuvat tälle ajalle.

Kasvatusperiaatteemme on kannustavassa, turvallisessa ja kiireettömässä ilmapiirissä kasvattaa itseensä luottavia, suvaitsevaisia ja elämänmyönteisiä lapsia yhteistyössä perheiden kanssa. Suomen kieli on vahvassa roolissa toiminnassamme ja huomioimme sen kaikissa arjen tilanteissa. Keskitymme aitoon vuorovaikutukseen ja leikkiin, meillä saa myös hassutella!

Suvelan alueella uskomme jokaisen lapsen menestystarinaan! Tervetuloa meille, taloon, josta voit oppia jotain uutta!

Työpaikan nimi: Suvelan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta, positiivista työotetta sekä lapsilähtöistä työtapaa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme kokemusta varhaiskasvatustyöstä, projektityyppisestä työskentelytavasta sekä omasta kiinnostuksesta kehittää omaa ja koko talon pedagogiikkaa ja toimintaa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!