(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Suvelan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2020

Etsimme pirteää ja innokasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Suvelan päiväkotiin, 3-5 -vuotiaiden, 18 lapsen mahtavaan ryhmään ja tiimiin.

Kasvatusperiaatteemme on kannustavassa, turvallisessa ja kiireettömässä ilmapiirissä kasvattaa itseensä luottavia, suvaitsevaisia ja elämän myönteisiä lapsia yhteystyössä perheiden kanssa. Suomen kieli on vahvassa roolissa toiminnassamme ja huomioimme sen kaikissa arjen tilanteissa. Toimimme päivän aikana mahdollisimman paljon pienryhmissä, jolloin kasvattajalla on mahdollisuus havainnoida lasta ja suunnitella sekä mukauttaa toimintaa sen mukaan.
Työsi tukena toimii erityisen pirtsakan tiimin lisäksi, laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, kieli-ja kulttuuriopettaja sekä kaikki Suvelan päiväkodin työntekijät.
Suvelan alueella uskomme jokaisen lapsen menestystarinaan! Tervetuloa taloon, josta voit oppia jotain uutta!

Työpaikan nimi: Suvelan päiväkoti

Työaika: 38h 15min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään positiivista asennetta, lapsilähtöistä työtapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme kokemusta varhaiskasvatustyöstä, projektityyppisestä työskentelytavasta sekä omasta kiinnostuksesta kehittää omaa ja koko talon pedagogiikkaa ja toimintaa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!