Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Suvelan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Suvelan päiväkoti

Työavain 3-1037-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 29.07.2019 (päättyy 23.06.2019)
Hakuaika päättyy 27.06.2019 kello 15:45
Suvelan päiväkoti , Kirstintie 18 02670 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme Suvelan varhaiskasvatusyksikköön varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Päiväkodissamme toimii 5 ryhmää 1-6- vuotaialle lapsille. Tällä hetkellä haemme lastenhoitajaa 1-5-vuotiaiden lasten iltahoitoryhmään. Työvuorot sijoittuvat klo:06-22 väliselle ajalle arkipäivisin. Kasvatusperiaatteenamme on kannustavassa, turvallisessa ja kiireettömässä ilmapiirissä kasvattaa itseensä luottavia, suvaitsevaisia ja elämänmyönteisiä lapsia. Teemme tiivistä yhteistyötä perheiden kanssa. Panostamme toiminnassamme erityisesti aikuisen läsnäoloon, leikin tukemiseen sekä vuorovaikutuksen vahvistamiseen. Uskomme Suvelan alueella jokaisen lapsen menestystarinaan! Meillä sinun on mahdollista kehittää itseäsi ja oppia uutta!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta sekä lapsilähtöistä työtapaa

Arvostamme hyviä organisointi taitoja, joustavuutta sekä hyviä tiimitaitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja JasminTammilehto
040 507 7584


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269705
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa