(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Suvelan Asukaspuisto
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Kuvaus tehtävästä:
Haemme tiimimme positiivista, toimeliasta, aktiivista, oma-aloitteista ja rohkeaa lastenhoitajaa. Olet vuorovaikutuksen ammattilainen! Sinulla on rohkeus ottaa vastuuta erilaisista asiakaskohtaamisista ja osoitat arvostusta moninaisuutta kohtaan. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden omien luovien kykyjesi käyttöön mm. leikkiä, liikuntaa, taiteellisen ilmaisun eri muotoja.
Työ on monipuolista ja luovaa, sisällä sekä ulkona.
Meillä on asiakkaana mm. perheitä alle kouluikäisten lastensa kanssa sekä koululaisia iltapäivisin ja koulujen loma-aikoina.

Avoimessa varhaiskasvatuksessa työntekijöillä on 30 minuutin lounastauko, jota ei lasketa työaikaan. Työsuhde alkaa 14.4. tai sopimuksen mukaan.

Tule täydentämään meidän luovaa ja energistä tiimiämme!

Työpaikan nimi: Suvelan Asukaspuisto

Työaika: 38h45min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!