(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Siuntionkujan päiväkoti, varahenkilö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Siuntionkujan päiväkoti, varahenkilö

Työavain 3-1746-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 21.10.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 18.10.2019 kello 15:45
Siuntionkujan päiväkoti , Siuntionkuja 1 02600 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varahenkilönä toimivan varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työtehtävät. Siuntionkujan varhaiskasvatusyksikköön kuuluu Siuntionkujan ja Deberbyntien päiväkodit sekä Rastaalan koulun esiopetuksen liittyvä varhaiskasvatus. Pienet päiväkodit, 2 - 3 lapsiryhmää, sijaitsevat Leppävaaran Kilossa, rauhallisella pientaloalueella lähellä Kilon juna-asemaa ja kävelyetäisyydellä Sellon kauppakeskuksesta. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilön tehtävänä on toimia sijaisena ensisijaisesti Siuntionkujan varhaiskasvatusyksikössä ja Kilon pienalueella, tarvittaessa muuallakin Leppävaaran varhaiskasvatusyksiköissä. Kotipesänä toimii Siuntionkujan päiväkoti. Varahenkilö työskentelee eri-ikäisten lasten ryhmissä, 1-6 v. Pääsääntöinen työaika on klo 8 - 16:30 välillä. Tehtävästä maksetaan erillinen varahenkilönä toimimisen lisä 41,21 E/kk.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 + 41,21 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,45 t/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Oili Turku
046 877 1378