Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Silkkiniityn päiväkoti, kielikylpyryhmä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Den svenska språkbadsverksamheten i Silkkiniityn päiväkoti söker en ivrig och motiverad barnskötare med goda kunskaper i svenska.

Teamet som barnskötaren kommer att arbeta i, består av två svenskspråkiga lärare inom småbarnspedagogik. Gruppenstorleken är 21-22 barn i åldersgruppen 5-6. Kommunikationen med föräldrarna sker på finska, så goda kunskaper i finska är något vi förutsätter. I Silkkiniittys resterande arbetsgemenskap sker kommikationen på finska.
I augusti börjar verksamheten igen i våra nyrenoverade utrymmen.

Työpaikan nimi: Silkkiniityn päiväkoti
Työaika: 38h 45min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen- ja ruotsinkielen taitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme halua kehittyä varhaiskasvatuksen ammattilaisena yhdessä työyhteisömme kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361826
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo