(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus

Työavain 3-4-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 21.01.2019 (päättyy 20.06.2019)
Hakuaika päättyy 16.01.2019 kello 15:45
Lasinpuhaltajan päiväkoti , Lasikuja 4 02780 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Hei Etsimme joukkoomme mukavaan tiimiin positiivisen ja sensitiivisen työotteen omaavaa lastenhoitajaa, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Ota yhteyttä, niin kerron paikasta lisää! Ystävällisin terveisin; Marita Lohikoski


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyvää vuorovaikutusosaamista ja sensitiivisyyttä, sekä positiivista työotetta.

Arvostamme joustavuutta työelämän tuomissa muutoksissa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2101,17 € / kk
Työaika: 38,45 h / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Marita Lohikoski
0503894129