(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Vanttilan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Vanttilan päiväkoti

Työavain 3-25-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 07.02.2019 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 04.02.2019 kello 15:45
Vanttilan päiväkoti , Nissintie 1 02780 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Vanttilan päiväkoti on kuuden ryhmän päiväkoti (1-6 -vuotiaille lapsille) ja kokonaisuuteen kuuluu myös Vanttilan koulun tiloissa toimiva esiopetusryhmä. Päiväkodin toiminnan suunnittelua ja toteutusta ohjaa liikunnan ilo. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet myös leikille, musiikille, tarinoille, tutkimiselle sekä luovalle ilmaisulle. Lisäksi päiväkoti toimii lasten liikunnan oppimiskeskuksena. Tervetuloa aktiiviseen ja iloiseen joukkoomme!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lasten liikuntaan liittyvä lisäkoulutus on aina plussaa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2101,17 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Minna Louhivuori
050 5357478
etunimi.sukunimi@espoo.fi