(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Tuomarilan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuus alle 3-vuotiaiden lasten ryhmässä Tuomarilan päiväkodissa, jossa on kuusi ryhmää.

Tuomarilassa koko talo kasvattaa; haluamme yhdessä kotien kanssa kasvattaa lapset kohtaamaan erilaisia tilanteita omiin kykyihinsä luottaen. Toimintaa toteutetaan pienryhmissä, mutta myös koko päiväkodin yhteisöllisyyttä vahvistaen. Liikunta ja retkeily lähiympäristössä on osa lapsiryhmien arkea. Tuomarilan päiväkoti sijaitsee Tuomarilassa pientaloalueen keskellä hyvien liikenneyhteyksien varrella (bussi, juna).

Työpaikan nimi: Tuomarilan päiväkoti
Työaika: keskimäärin 38h 45min / viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme: joustavuutta ja hyviä yhtyeistyötaitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!