(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Siriuksen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Siriuksen päiväkoti

Työavain 3-1385-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 29.07.2019 (päättyy 23.06.2020)
Hakuaika päättyy 15.07.2019 kello 15:45
Siriuksen päiväkoti , Maapallonkuja 2 B 02210 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme innostunutta ja työhön motivoitunutta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Siriuksen päiväkodissa on kolme ryhmää, joista yksi on valmistava esiopetusryhmä. Haemme lastenhoitajaa 3-5 -vuotiaiden ryhmään. Tiimikavereina sinulla tulee olemaan kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa, joilla molemmilla on pitkä kokemus varhaiskasvatuksessa ja intoa kehittää jatkuvasti toimintaa yhdessä lasten kanssa. Lähes kaikki lapset ryhmän puhuvat äidinkielenään muuta kuin suomea, joten sinulla on mahdollisuus myös tutustua eri kulttuureihin sekä aivan mahtaviin lapsiin ja heidän perheisiinsä. Ryhmä tekee tiivistä yhteistyötä perheiden kanssa. Jo perinteeksi on syntynyt monikulttuuriset ruokaillat yhdessä perheiden kanssa. Päiväkoti sijaitsee Olarin Kuitinmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Puistomainen ympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet lasten liikuntaan. Vieressä sijaitsevan leikkipuiston lisäksi ryhmä hyödyntää lähimetsää, muita leikkipuistoja ja koulun kenttää ulkoilussa.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä tiimi- ja työyhteisötaitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Riitta Enckell
046 877 1120