Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Seilimäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Hei sinä positiivinen, iloinen ja sitoutunut varhaiskasvattaja, tule meille Seilimäen päiväkotiin varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikaiseen tehtävään!

Päiväkodissamme on neljä ryhmää 1-5 -vuotiaille lapsille. Haettavana oleva tehtävä sijoittuu 1-3 vuotiaiden lasten ryhmään. Ryhmässä on 15 lasta. Tiimikaverinasi toimii varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Seilimäen päiväkoti sijaitsee Mankkaalla rauhallisella luonnonläheisellä alueella, upeiden retkeilymaastojen keskellä.
Haluamme huolehtia työilmapiiristämme ja työyhteisömme hyvinvoinnista jokapäiväisessä arjessa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Työyhteisömme on avoin, tukea antava ja yhteisenä päämääränämme laadukas varhaiskasvatus.

Työpaikan nimi: Seilimäen päiväkoti
Työaika: 38 h15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401767
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo