(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Rinkelin päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät Rinkelin päiväkodissa 3-5v ryhmässä. Yksikkömme rikkaus on perheiden moninaisuus ja heidän osallisuutensa. Henkilökuntamme on sitoutunutta inklusiivisen varhaiskasvatuksen toteuttamiseen ja käytämme työssämme mm. musapedaa, Roihuset materiaalia sekä kuvatukea arjessa.

Päiväkodissamme on käytössä monipuolinen liikuntasali ja iso, yhtenäinen piha. Ulkoilemme päivittäin säällä kuin säällä, ja liikuntasali on ryhmien käytössä viikoittain. Hyödynnämme Leppävaaran monipuolista ympäristöä retkillä.

Toimintamme lähtökohtana on lapsilähtöisyys: suunnittelemme toimintaa lasten mielenkiinnonkohteiden pohjalta ja osallistamme lapsia toiminnan suunnitteluun.

Työpaikan nimi: Rinkelin päiväkoti
Työaika: 38h 15min / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme aktiivista ja innokasta työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!