(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Nöykkiön päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Nöykkiön päiväkoti

Työavain 3-1724-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 21.10.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 16.10.2019 kello 15:45
Nöykkiön päiväkoti , Oxfotintie 6 02330 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Etsimme mukaan joukkoomme Nöykkiön päiväkotiin varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa alle 3-vuotiaiden ryhmään. Päiväkoti sijaitsee Espoonlahden palvelualueella, rauhallisella pientalovaltaisella alueella lähellä luontoa. Päiväkodissa on yhteensä kuusi lapsiryhmää. Tällä hetkellä Nöykkiön päiväkoti on mukana pedagogisen dokumentoinnin hankkeessa, jonka myötä on kiinnitetty erityistä huomiota lasten kaverisuhteisiin. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta.

Arvostamme joustavuutta ja varhaiskasvatussuunnitelman tuntemista.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Nanna Karkkunen
046 877 1549

Varajohtaja Taina Kiiskilä
046 877 1550