(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Niittymaan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Niittymaan päiväkoti

Työavain 3-1783-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 18.11.2019 (päättyy 12.06.2020)
Hakuaika päättyy 04.11.2019 kello 15:45
Niittymaan päiväkoti , Niittymäentie 1 02200 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Tule töihin ammattitaitoiseen työyhteisöömme Niittymaan päiväkotiin. Niittymaa on kodikas ja pieni päiväkoti, jossa on kolme lapsiryhmää, 1-5-vuotiaita lapsia. Nyt etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa sijaisuuteen 1-3 vuotiaiden ryhmään. Niittymaan päiväkodissa arvostamme lämminhenkistä, sensitiivistä sekä positiivista työotetta, jossa lapset kohdataan yksilöllisesti sekä kunnioittavasti. Työskentelemme lasten mielenkiinnonkohteista sekä tarpeista käsin. Hyödynnämme kaikkia päiväkodin tiloja mahdollistaen lasten leikin pienemmissä ryhmissä. Päiväkotimme on mukana Innostavat oppimisympäristöt -kehittämishankkeessa. Espoon kaupunki tarjoaa henkilöstölleen useita henkilöstöetuja, joiden tavoitteena on henkilöstön hyvinvoinnin, kehittymisen ja työssä viihtymisen edistäminen. Esimerkiksi maksuton uintimahdollisuus sata kertaa vuodessa.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyötaitoja, positiivista asennetta sekä halua kehittää työtä ja omaa osaamistaan.

Arvostamme lämminhenkistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä kohdata vanhemmat ja lapset yksilöllisesti.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vkoLisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Tiina Häikiö
040 508 2917
etunimi.sukunimi@espoo.fi