(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Lintuvaaran esiopetus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Lintuvaaran esiopetus

Työavain 3-1170-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 29.07.2019 (päättyy 29.05.2020)
Hakuaika päättyy 17.06.2019 kello 15:45
Lintuvaaran esiopetus , Lintuparvenpuisto 5 02660 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Lintuvaaran esiopetukseen. Esiopetuksen tilat sijaitsevat Lintuvaaran koulun yhteydessä, omassa esiopetussiivessä. Tilamme ovat täysiin uudelleen rakennetut vuosina 2014 - 16 tehdyssä mittavassa peruskorjauksessa - toimitilamme ovat eriomaiset. Sijainti pientaloalueen keskellä antaa oivat mahdollisuudet sekä metsäretkeilyyn että ulkoliikuntaan. Olemme mukava ja sopuisa yhteisö. Arjen sujuvuutta edistämme hyvällä tiedokululla, ystävällisyydellä, tasapuolisuudella ja auttamalla toisiamme. Huumori kertoo mielestämme hyvistä vuorovaikutustaidoista, joten ilo ja nauru ei ole meillä kiellettyä:) Lasten kanssa pidämme tärkeänä, että he opettelevat yhteistyötaitoja ja miten olla reilu kaveri toiselle. Tiedostamme, että hyvän kasvuilmapiirin luovat aikuiset, mallina lapsille. Jos edellä kuvattu ympäristö tuntuu sinulle oikealta työpaikalta, laita hakemus. Tapaamme sovitun haastattelun merkeissä ja katsomme, vastaammeko toistemme toiveita. Mukavan ja toimivan työyhteisön lisäksi tarjoamme Espoon kaupungin työsuhde-etuina Eazybreak liikunta- ja kulttuuriedun, työsuhdematkalippuetuuden ja 100 ilmaista uintikertaa/vuosi Espoon uimahalleissa. Autamme myös työsuhdeasunnon saamisessa.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön joht. Anne Lahti-Paananen
046 877 1732