(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Laakakiven päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Laakakiven päiväkoti

Työavain 3-1290-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 12.08.2019 (päättyy 03.01.2020)
Hakuaika päättyy 19.06.2019 kello 15:45
Laakakiven päiväkoti , Suotorpantie 9 02140 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät Laakakiven päiväkodissa. Laakakiven päiväkoti sijaitsee Tapiolan ja Laajalahden välissä hyvien kulkuyhteyksien päässä Tapiolasta ja Leppävaarasta. Päiväkodissamme on neljä lapsiryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Toimintakulttuurissamme näkyy lapsen osallisuus monin eri tavoin. Olemme kehittävä ja innostava työyhteisö. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi ja aikuinen tuntee itsensä tervetulleeksi. Ota yhteyttä, niin sovitaan haastattelusta!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Arja Kukkonen
050 557 8117
etunimi.sukunimi@espoo.fi