(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Kilon päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Kilon päiväkoti

Työavain 3-1533-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 10.09.2019 (päättyy 20.12.2019)
Hakuaika päättyy 29.08.2019 kello 15:45
Kilon päiväkoti , Aspelinintie 3 D 02630 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Hei! Oletko Sinä etsimämme varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, joka arvostaa hyvää työilmapiiriä ja me-henkeä? Meillä olisi tarjota Sinulle varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuus Kilon päiväkodissa 3-5 -vuotiaiden ryhmässä 10.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kilon päiväkotiin on hyvät kulkuyhteydet, koska se sijaitsee lähellä Turunväylää ja bussireittejä. Tarjoamme varhaiskasvatusta lämpimässä, kannustavassa ja turvallisessa kasvuympäristössä. Päiväkodissamme lapset kasvavat osaksi yhteisöämme, oppivat suhtautumaan myönteisesti itseensä, ottamaan vastuuta ja huomioimaan toiset. Teemme luottamuksellista yhteistyötä vanhempien kanssa lapsen yksilöllisen kasvun ja kehityksen tukemiseksi. Vaikuttavan työn ja osaavan henkilöstön lisäksi työsuhde-etuuksina tarjoamme mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa vuodessa, sportti- ja kulttuuripassin, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä, taloudellista tukea kouluttautumiseen jne.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Satu Lumikaarto
040 506 9886
etunimi.sukunimi@espoo.fi