(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Hösmärin päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Hösmärin päiväkoti

Työavain 3-1762-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.11.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 25.10.2019 kello 15:45
Hösmärin päiväkoti , Sokinvuorenkuja 2 02670 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme sensitiivistä ja joukkuehenkistä varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa sijaisuuteen päiväkodin pienimpien lasten ryhmään. Hösmärin päiväkoti sijaitsee Espoon Keskuksessa, Sunan ja Suvelan välimaastossa, hyvien kulkuyhteyksien ja loistavien ulkoilu- ja retkeilymaastojen lähettyvillä. Hösmärin päiväkodissa lapsi kasvaa turvallisessa ja avoimessa ilmapiirissä. Henkilökunta toimii hyvässä ja arvostavassa yhteistyössä vanhempien ja lasta tukevien tahojen kanssa, lapsen parhaaksi. Hösmärissä lapset huomioidaan yksilöinä ja heille tarjotaan monipuolista, ikätasolle soveltuvaa vasun mukaista toimintaa. Päiväkoti on Vihreä Lippu -päiväkoti. Tervetuloa reippaaseen ja huumorintajuiseen joukkoomme! Palvelussuhde alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme reipasta otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Sari Ahola
046 877 1080
etunimi.t.sukunimi@espoo.fi

Varhaiskasvatusyksikön varajohtaja Heidi Johansson
046 877 1077
etunimi.sukunimi@espoo.fi