(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Seilimäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2020

Sinä innokas, positiivinen, iloinen ja sitoutunut varhaiskasvattaja, tule meille Seilimäen päiväkotiin varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikaiseen tehtävään!

Päiväkodissamme on neljä ryhmää 1-5 -vuotiaille lapsille. Haettavana oleva tehtävä sijoittuu 3-5 -vuotiaiden lasten ryhmään.

Seilimäen päiväkoti sijaitsee Mankkaalla rauhallisella luonnonläheisellä alueella, upeiden retkeilumaastojen keskellä.
Haluamme huolehtia työilmapiiristämme ja työyhteisömme hyvinvoinnista jokapäiväisessä arjessa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Työyhteisömme on avoin, tukea antava ja yhteisenä päämääränämme laadukas varhaiskasvatus.

Työsuhde alkaa 24.8.2020

Työpaikan nimi: Seilimäen päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:
-tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
-tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!