(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Seilimäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

Kuvaus tehtävästä:
Etsimme mukavaan joukkoomme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen 3-5-vuotiaiden lasten ryhmässä.
Työsuhde alkaa 3.8. tai sopimuksen mukaan.


Työpaikan nimi: Seilimäen päiväkoti
Työaika: 38 h 45 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)
Tehtävässä edellytetään myös sitoutumista ja sensitiivisyyttä oman lapsiryhmän toimintaan.

Arvostamme: positiivista asennetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä, rohkeutta työn tuunaamiseen, sekä idearikkautta.
Joustava ja ammatillinen työote muuttuvissa tilanteissa on eduksi.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!