(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Saarniraivion päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Saarniraivion päiväkoti

Työavain 3-73-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 28.01.2019 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 25.01.2019 kello 15:45
Saarniraivion päiväkoti , Saarniraiviontie 8 02770 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Etsimme iloiseen joukkoomme reipasta ja innovatiivista lastenhoitajaa ryhmään, jossa on tällä hetkellä 13, 1-4-vuotiasta lasta. Lastenhoitajan lisäksi ryhmässä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa. Ryhmä toimii tällä hetkellä Hösmärin päiväkodin tiloissa. Päiväkoti sijaitsee keskeisellä paikalla, josta on lyhyt matka mm. alueen lähipuistoihin ja metsään. Saarniraivion päiväkotiin kuuluu neljä päiväkotiryhmää ja Suviniityn ryhmäperhepäiväkoti sekä Suviniityn avoin päiväkoti ja kerhot. Kokonaisuudessa tarjoutuu mahdollisuus päästä suunnittelemaan toimintaa erilaisissa varhaiskasvatusmuodoissa työskentelevien työtovereiden kanssa.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään valmiutta itseohjautuvuuteen ja rohkeutta työskennellä erilaisten asiakkaiden kanssa. Hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot sekä kehittävä työote antavat mahdollisuuden kehittyä omassa ammatissaan yhdessä tiimin kanssa.

Arvostamme valmiutta työskennellä monikulttuuristen lasten ja perheiden kanssa positiivisella ja sensitiivisellä tavalla jokaisen yksilönä huomioiden. Työtoverina toivomme sinulta joustavuutta, avoimuutta ja halua työskennellä yhdessä sovitun ja yhteisen päämäärän eteen.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2101,17 €/ kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Linda Niskanen
linda.niskanen@espoo.fi