(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Saapasaukion päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Saapasaukion päiväkoti

Työavain 3-1223-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 02.09.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 09.08.2019 kello 15:45
Saapasaukion päiväkoti , Merisaapas 3 02320 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen Saapasaukion päiväkotiin. Sijaisuus saattaa jatkua tammikuun alusta kesään 2020. Saapasaukion päiväkoti on kodinomainen 2 ryhmän päiväkoti, jossa lapsia on kaikkiaan 30. Yksikössä työskentelee myös laitosapulainen. Meille on tärkeää lasten osallisuus ja toimintaa toteutammekin pienemmissä ryhmissä projekteja tehden. Sijaisuus on 1-4-vuotiaiden Töppösten ryhmässä.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme ammatillista työotetta ja innostusta työn kehittämiseen.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja, Anu Vartiainen
0503605307
anu.vartiainen@espoo.fi