(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, ryhmäperhepäiväkoti Ramsay
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Hei sinä työhösi sitoutunut, reipas ja rehti lastenhoitaja, tervetuloa työskentelemään Ramsayn ryhmäperhepäiväkotiin Kauklahteen!

Olemme tällä hetkellä kahden hoitajan ja kahdeksan lapsen ryhmä.
Tammikuusta 2021 alkaen ryhmässämme on kolme hoitajaa ja 12 lasta (lapset pääosin 1-3-vuotiaita). Teemme tiivistä yhteistyötä naapurissa sijaitsevan ryhmäperhepäiväkoti Jollan kanssa.
Etsimme tiimiimme oma-aloitteista, luotettavaa, joustavaa, huumorintajuista sekä tiimityön taitavaa henkilöä.

Työpaikan nimi: Ryhmäperhepäiväkoti Ramsay
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:
Varhaiskasvatuksen pienten, alle 3-vuotiaiden pedagogiikan hallintaa, sensitiivsyyttä sekä toimivia vuorovaikutustaitoja.
Tehtävän kannalta olennaisia asioita ovat avoimuus ja yhteisten toimintatapojen noudattaminen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme aitoa kiinnostusta lapseen, lapsen kasvatukseen sekä hyvinvointiin ja yksilöllisiin tarpeisiin.
Arvostamme myös halua ja kykyä kohdata perheet tasa-arvoisesti ja avoimesti.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!