Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, ryhmäperhepäiväkoti Kartanonvintti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Kuvaus tehtävästä: Lastenhoitajan tehtävät Kartanonvintin ryhmäperhepäiväkodissa.

Vintillä työskentelee kolme lastenhoitajaa ja lapsia on 12. Kartanonvintti on lämminhenkinen ja lasten kanssa aktiivinen ryhmäperhepäiväkoti, joka tekee läheistä yhteistyötä alakerran päiväkodin kanssa. Ryhmäperhepäiväkodissa työntekijät työskentelevät lasten hoidon tarpeen mukaan 5-9 tuntia päivittäin. Syntyneitä ylitöitä tasataan vapailla. Kartanonvintti on auki klo 7.30-17.


Työpaikan nimi: Kartanonvintin ryhmäperhepäiväkoti
Työaika: ka. 38t 15 min viikossa, tasaantuu kuuden viikon jaksoilla
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1374683
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo