Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Roosalinnan päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2021

Lastenhoitajana olet esiopetuksessa tukena ryhmän pedagogiikan toteuttamisessa ja lasten yksilöllisten tavoitteiden toteutumisessa. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa ja englannin taito katsotaan plussaksi. Esiopetusryhmässä on 2 esiopettajaa, 2 lastenhoitajaa ja lastenhoitajan tehtävänkuvalla avustamassa ryhmässä sinä, tuleva kollegamme. Lapsia ryhmässä on 14+14 ikähaarukalla 5-6v.

Roosaliinan päiväkoti tarjoaa sinulle erinomaisen työyhteisön työsi tueksi ja mielenkiintoisen työkokonaisuuden.

Sijainniltaan Roosaliina on keskellä Leppävaaraa aivan kauppakeskus Sellon ja junaradan läheisyydessä, myös bussiyhteydet ovat erinomaiset.


Työpaikan nimi: Roosaliinan päiväkoti

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme aktiivista työotetta

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1470327
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo