(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Postipuun esiopetus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Postipuun esiopetus

Työavain 3-1696-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 07.01.2019 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 18.12.2018 kello 15:45
Postipuun esiopetus , Ruutikatu 2 02650 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät esiopetusryhmässä. Postipuun koulun pihalla on siirtokelpoinen Paviljonki, jossa on 3 esiopetusryhmää ja 4 koululuokkaa. Yhdessä esiopetusryhmässä on varhaiskasvatuksen lastenhoitajan paikka avoinna ainakin tämän kevään.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityön osaamista, lasten ja erityisesti esiopetusikäisten lasten maailman ymmärtämistä.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta, ideoita ja mukavaa, mutta sitoutunutta otetta elämään ja varhaiskasvatustyöhön.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2101,17 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Eija Mikkonen
050-3286739
eija.mikkonen@espoo.fi