(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Planeetan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Planeetan päiväkoti

Työavain 3-1260-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.08.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 25.06.2019 kello 15:45
Planeetan päiväkoti , Ellipsikuja 9 02210 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät, 0-3 -vuotiaiden lasten ryhmässä. Planeetan päiväkoti on kahden lapsiryhmän pieni varhaiskasvatusyksikkö. Toiminnassa panostamme lapsen hyvinvoinnin edistämiseen sekä hyvään yhteistyöhön vanhempien kanssa. Turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissa tuemme lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja oppimisen edellytyksiä, jossa lasten osallisuudella on keskeinen merkitys. Haluamme tarjota lapsille hoitopäivän aikana positiivisia onnistumisen kokemuksia sekä myönteisiä elämyksiä. Haemme työyhteisöömme motivoitunutta ja kehittämisestä kiinnostunutta, innostuneen työnotteen omaavaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi joustavaan työyhteisöömme.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja sensitiivistä tapaa työskennellä lasten kanssa sekä vasun perusteiden mukaiseen toimintaan sitoutumista.

Arvostamme hyvää englanninkielen taitoa. Olemme kehittäneet vasuosaamistamme erityisesti liikunnan ja hyvinvoinnin osalta. Toivomme hakijalta innostusta jatkaa tätä kehitystyötä tiimin kanssa. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta, joustavuutta, ideoita ja sitoutunutta otetta varhaiskasvatustyöhön.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,45/viikkoLisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Laura Sjöstedt
0405095967
laura-elina.sjostedt@espoo.fi