Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Painiityn päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä varhaiskasvatuksen covid -19 hankeavustuksella pyrimme tasaamaan poikkeusolojen vaikutuksia Espoon varhaiskasvatuksessa.

Haemme tällä hankeavustuksella Painiityn päiväkotiin määräaikaista varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa työskentelemään lapsiryhmään, jossa on kehityksessään ja oppimisessaan tukea tarvitsevia lapsia. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä on lisäresurssi ryhmässä, jossa työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja yksi varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävänä on toteuttaa lapsiryhmän varhaiskasvatusta yhdessä lapsiryhmän henkilöstön kanssa. Lasten osallisuuden varmistaminen, ryhmään liittymisen taitojen ja leikin tukeminen ovat keskeisiä työtehtäviä. Ryhmän ja lasten varhaiskasvatussuunnitelmat toimivat pedagogiikan suunnittelun pohjana tiimityössä.

Painiityn varhaiskasvatusyksikön muodostaa kaksi 6-ryhmäistä rakennusta. Rakennukset ovat valmistuneet v. 2015 ja 2019. Päiväkotimme sijaitsee uudella Painiityn asuinalueella lähellä Helsingin rajaa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Painiityntieltä kulkee suora bussiyhteys Leppävaaran juna-asemalle ja Konalasta on myös kävelymatka.

Toiminnan keskiössä meillä ovat positiivinen pedagogiikka, leikki ja liikkuminen. Painiityn päiväkodissa on moderni toimintaympäristö ja upeat puitteet liikkumiseen. Kaikilta kasvattajilta odotamme kiinnostusta lasten liikunnallisten taitojen tukemiseen ja kehittämiseen sekä innokkuutta lasten päivittäiseen liikkumaan aktivoimiseen. Lähellä sijaitsevat metsät ja lähiliikuntapaikat ovat osa oppimisympäristöämme.

Kaikilta kasvattajilta odotamme sitoutumista yhteisöllisyyteen. Toisten auttaminen ja kunnioittava vuorovaikutus luovat paitsi hyvän työilmapiirin, myös lapselle turvallisen ja hyvinvointia edistävän kasvuympäristön.

Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityöntaitoja ja joustavuutta muuttuviin tilanteisiin.

Eduksi katsotaan sensitiivinen työote.

Työpaikan nimi: Painiityn päiväkoti
Työaika: 38h 15min / viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401384
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo