(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Painiityn päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Painiityn päiväkoti

Työavain 3-590-19
Vakinainen työsuhde alkaen 13.05.2019
Hakuaika päättyy 09.05.2019 kello 15:45
Painiityn päiväkoti , Painiityntie 21 B 02680 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haluatko päästä perustamaan uutta ryhmää ja luomaan ryhmän toimintakäytänteitä? Vakituinen lastenhoitajan tehtävä on tammikuussa aloittaneessa rakennuksessa uudessa 1-3v. lasten ryhmässä. Painiityn päiväkodin ensimmäinen kuusiryhmäinen rakennus valmistui vuonna 2015 ja tammikuussa 2019 viereiselle tontille on valmistunut toinen kuusiryhmäinen rakennus. Päiväkotimme sijaitsee uudella Painiityn asuinalueella lähellä Helsingin rajaa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Painiityntieltä kulkee suora bussiyhteys Leppävaaran juna-asemalle ja Konalasta on myös kävelymatka. Toiminnan keskiössä meillä ovat positiivinen pedagogiikka, leikki ja liikkuminen. Painiityn päiväkodissa on moderni toimintaympäristö ja upeat puitteet liikkumiseen. Kaikilta kasvattajilta odotamme kiinnostusta lasten liikunnallisten taitojen tukemiseen ja kehittämiseen sekä innokkuutta lasten päivittäiseen liikkumaan aktivoimiseen. Lähellä sijaitsevat metsät ja lähiliikuntapaikat ovat osa oppimisympäristöämme. Olemme mukana Ilo kasvaa liikkuen -ohjelmassa. Kaikilta kasvattajilta odotamme sitoutumista yhteisöllisyyteen. Toisten auttaminen ja kunnioittava vuorovaikutus luovat paitsi hyvän työilmapiirin, myös lapselle turvallisen ja hyvinvointia edistävän kasvuympäristön. Espoon kaupunki työnantajana on koulutusmyönteinen ja tarjoaa monipuolisen koulutustarjonnan lisäksi lukuisia muita työpaikkaetuja mm. työsuhdematkalipun, liikunta/kulttuuriedun ja työsuhdeasuntoja Tervetuloa mukaan positiiviseen kasvattajayhteisöömme!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään sensitiivistä työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme joustavuutta työelämän tarpeisiin.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2101,17€/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45min/viikkoLisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Sari-Nina Kaidesoja
040 668 8013
sari-nina.kaidesoja@espoo.fi