(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Paapuurin päiväkoti, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Paapuurin päiväkoti, sijaisuus

Työavain 3-19-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 21.01.2019 (päättyy 30.06.2019)
Hakuaika päättyy 18.01.2019 kello 15:45
Paapuurin päiväkoti , Paapuuri 3 02230 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Tervetuloa iloiseen joukkoomme tekemään laadukasta varhaiskasvatusta Paapuurin päiväkodin 3-5 vuotiaiden lasten kanssa. Paapuurin päiväkoti on aloittanut toimintansa 8.1.2018 Espoonlahden Saunalahdessa Kauklahden väylän kupeessa. Päiväkotimme rajoittuu metsään, minne meillä on suora kulkuyhteys oman portin kautta. Päiväkodissa on varhaiskasvatuspaikkoja 1-5-vuotiaille lapsille sekä esiopetusta. Lapsiryhmiä on yhteensä kuusi. Tilat mahdollistavat hyvin pitkäkestoisen leikin ja pienryhmätoiminnan. Paapuuri tarjoaa työhönsä sitoutuneen työyhteisön, missä arjen sujuvuutta helpottavat hyvällä polulla olevat työyhteisön sopimukset ja toimintatavat. Työsuhde alkaa 21.1.2019 tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2101,17 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja, Tuija Rinta-Hiiro
046 827 3148
etunimi.sukunimi@espoo.fi