(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Otaniemen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät 3-5 -vuotiaiden ryhmässä, kahden varhaiskasvatuksen opettajan vahvana tiimiparina. Otaniemen päiväkodissa on kansainvälinen ja rento ilmapiiri. Me panostamme lasten suomenkielen oppimiseen, asiakkaiden tasa-arvoiseen kohtaamiseen, lapsen osallisuuteen sekä yhteisöllisyyteen niin lasten kuin aikuisten välillä.

Otaniemen päiväkoti sijaitsee Aalto - yliopiston kampusalueella, meren läheisyydessä keskellä Teekkarikylää. Otaniemen päiväkodissa on pitkät perinteet päiväkotitoiminnassa ja se on toiminut nykyisellä paikallaan jo vuosikymmeniä.

Työpaikan nimi: Otaniemen päiväkoti

Työaika: 38h 15min / viikko (uusi työaika alkaen 10.8.2020)

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!