(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Oktaavi
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa sijaisuuteen Mankkaalle ryhmäperhepäiväkoti Oktaaviin.

Tehtävässä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi tarvitaan kykyä suunnitella ja toteuttaa varhaiskasvatusta kahden hengen tiimissä kotoisessa ryhmäperhepäivähoidossa, jossa on kahdeksan lasta.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyötaitoja sekä positiivista asennetta. Arvostamme lämminhenkistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä kohdata vanhemmat ja lapset yksilöllisesti. Yhteistyötä tehdään myös Mankkaan päiväkodin kanssa.

Jos sydämesi sykkii laadukkaalle varhaiskasvatukselle, tule aktiiviseen joukkoomme mukaan!
Sijaisuuden kesto 11.1.-30.6.2021

Työpaikan nimi: Ryhmäperhepäivähoitokoti Oktaavi
Työaika: 38h 15min/vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!