(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Niittykummun päiväkoti, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Niittykummun päiväkoti, sijaisuus

Työavain 3-1753-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 08.11.2019 (päättyy 26.07.2020)
Hakuaika päättyy 28.10.2019 kello 15:45
Niittykummun päiväkoti , Kappelitie 2 02120 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Tule töihin ammattitaitoiseen työyhteisöömme Niittykummun päiväkotiin. Päiväkotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, aivan Niittykummun metroaseman tuntumassa. Haemme nyt varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa sisarusryhmään. Niittykummussa on viisi lapsiryhmää, 1-6-vuotiaita lapsia. Ryhmät muotoutuvat vuosittaisten tarpeiden mukaan. Tällä hetkellä jokainen ryhmä on erilainen: Alle 3-vuotiaat, yli 3-vuotiaat, sisarusryhmä, erityisryhmä ja esiopetusryhmä. Niittykummun päiväkodissa arvostamme lämminhenkistä, sensitiivistä sekä positiivista työotetta, jossa lapset kohdataan yksilöllisesti sekä kunnioittavasti. Työskentelemme lasten mielenkiinnonkohteista sekä tarpeista käsin. Hyödynnämme kaikkia päiväkodin tiloja mahdollistaen lasten monipuolisen liikunnan ja liikuntavälineitä löytyy kätevästi talon molemmista kerroksista. Espoon kaupunki tarjoaa henkilöstölleen useita henkilöstöetuja, joiden tavoitteena on henkilöstön hyvinvoinnin, kehittymisen ja työssä viihtymisen edistäminen. Esimerkiksi maksuton uintimahdollisuus sata kertaa vuodessa. Omaa kehittymistään voi edistää mm. osallistumalla vuosittain järjestettäviin monipuolisiin koulutuksiin. Työ alkaa 8.11.2019 tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyötaitoja, positiivista asennetta sekä halua kehittää työtä ja omaa osaamistaan.

Arvostamme lämminhenkistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä kohdata vanhemmat ja lapset yksilöllisesti.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Tiina Häikiö
040 5082917
etunimi.sukunimi@espoo.fi