Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Niipperin päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Haemme joukkoomme positiivista, sitoutunutta ja lämpimät vuorovaikutustaidot omaavaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työtehtävään.

Näet lapsen vahvuudet, ainutlaatuisuuden ja osaat työssäsi tukea jokaisen omaa kehityspolkua oikeaan suuntaan lasta kuullen.

Tiimikaverina olet joustava ja vastuullinen oman paikkasi ottava, kehittämismyönteinen ja kannustava.

Luonto ja kestävän kehityksen mukainen ajattelu ovat sinulle tärkeitä ja tämä näkyy myös päivittäisessä toiminnassasi.

Sinulle olisi tarjolla työ mainiossa 1-5 -vuotiaiden Tiitiäisten joukossa, jonka varhaiskasvatusta kanssasi toteuttavat varhaiskasvatuksen opettaja ja toinen lastenhoitaja. Tiitiäisten lisäksi päiväkodissa on kolme muuta ryhmää. Työyhteisössä on hyvä yhdessä tekemisen henki.

Jätäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Työpaikan nimi: Niipperin päiväkoti

Työaika: 38 h 15 min / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1409047
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo