Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Monikon päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Haaveiletko joustavasta vuorotyöstä varhaiskasvatuksessa? Haluatko olla mukana luomassa turvallista kokopäiväpedagogiikkaa ja uuden työyhteisön toimintakulttuuria?

Oletko sensitiivinen varhaiskasvattaja ja yhteistyökykyinen tiimityöntekijä? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat kehittää omaa osaamistasi? Iloitsetko leikistä, luonnosta ja liikunnasta?

Monikon uusi päiväkoti avautui Leppävaaran keskustaan elokuussa 2021. Sijaitsemme loistavien kulkuyhteyksien varrella ja kävelymatkan päässä Leppävaaran palveluista. Päiväkodin viereltä löytyy niin metsä kuin urheilupuistokin. Monikon päiväkodissa on 6 ryhmää, joista yksi on esiopetusryhmä. Tarjoamme tarpeen mukaan vuorovarhaiskasvatusta, olemme tarvittaessa avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 6-22.

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa, joka iloitsee lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Vaalimme hyvää yhteishenkeä ja haluamme työskennellä positiivisessa yhdessä oppimisen ilmapiirissä. Monikossa pääset vaikuttamaan työhösi, luomaan uutta ja kehittämään itseäsi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Työpaikan nimi: Monikon päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550811
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo