(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Merenkulkijan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Kuvaus tehtävästä: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana toimit hoito- ja huolenpitotehtävissä. Osallistut yhdessä tiimisi kanssa toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Meille Merenkulkijassa on tärkeää, että jokainen lapsi löytää kaverin ja kokee oppimisen iloa leikkiessään. Meillä pääset päivittäin osallistumaan lasten leikkeihin ja löytämään jokaisen lapsen omia vahvuuksia. Sijaisuus on 1-3-vuotiaiden Laivahiiret-ryhmässä.

Merenkulkijan päiväkoti sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella, Espoonlahden kirkon vieressä. Merenranta, urheilupuisto, metsäalueet sekä pian myös Lippulaivan palvelut kirjastoineen, ovat aivan äärellä. Toiminnassamme painottuu leikki, liikunta sekä yhdessä lasten kanssa asioita tutkiva ja ihmettelevä työskentelytapa. Toimimme vasun hengessä, yhteisöllisesti uusia työtapoja kehitellen. Työyhteisössämme on selkeät pelisäännöt ja toimintatavat. Työskentelemme ammatillisesti sitoutuneesti toisiamme arvostaen.

Työpaikan nimi: Merenkulkijan päiväkoti

Työaika:38h15min

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme: innokkuutta edistää jokaisen ryhmän lapsen sosiaalisia taitoja sekä kykyä leikkiä lasten kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!