Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Merenkulkijan päiväkoti, esiopetusryhmä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Merenkulkijan päiväkodin esiopetusryhmään, määräaikaiseen tehtävään. Sijaisuus saattaa jatkua kesään 2021 asti.

Merenkulkijan päiväkoti on aloittanut toimintansa marraskuussa 1989. Päiväkotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, samassa pihapiirissä Espoonlahden kirkon kanssa. Ihan viereen odotamme saapuvaksi Lippulaiva-kauppakeskusta kirjastoineen. Lähitulevaisuudessa matkaamme kätevästi retkikohteisiin Metrolla.

Meille on tärkeää, että lapsella on turvallinen ja kiireetön päivä yhdessä kavereiden kanssa. Merenkulkijan päiväkodin toimintakulttuurissa painottuu leikki, tunnetaidot ja aikuisen toiminta oppimisen tukena. Arvostamme jokaista lasta omana itsenään. Toiminnan suunnittelu perustuu lasten vahvuuksiin, taitoihin ja mielenkiinnon kohteisiin.

Työpaikan nimi: Merenkulkijan päiväkoti

Työaika: 38h 45min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään tietoutta esiopetusikäisen lapsen kasvusta ja hoivasta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme sensitiivisiä ja positiivisia vuorovaikutustaitoja lapsen kanssa sekä ryhmänohjaustaitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1363717
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo