(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Matinniityn pk
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikainen tehtävä Matinniityn päiväkodissa. Etsimme 1-2 vuotiaiden lasten ryhmään lastenhoitajaa, jolla on lapsilähtöinen, positiivinen työtapa ja ennakkoluuloton asenne varhaiskasvatuksen kehittämiseen. Hakijalta toivomme ammatillista työotetta ja erinomaisia vuorovakutustaitoja. Tervetuloa mukavaan taloon! Me arvostamme hyvää työilmapiiriä ja me-henkeä.


Työpaikan nimi: Matinniityn päiväkoti

Työaika: 38h 45min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme joustavuutta ja ammatillista suhtautumista vaihteleviin työtehtäviin.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!