(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Matinkylän varhaiskasvatusyksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät 3-5 -vuotiaiden ryhmässä Matinkylän varhaiskasvatusyksikössä.

Päiväkoti sijaitsee Matinkylässä keskeisellä paikalla, mutta rauhallisessa ja vihreässä ympäristössä. Ison Omenan metroasemalta on päiväkodillemme reilun viiden minuutin kävelymatka.

Espoon kaupungin varhaiskasvatussuunnitelma on kaiken toimintamme perusta.

Matinkylän päiväkodissa lapsilla on lupa juosta ja liikkua turvallisessa ympäristössä. Retket lähiympäristöön kuuluvat viikoittaiseen arkeen. Rohkaisemme lapsia luovaan leikkiin, tutkimiseen, kokeilemiseen ja yhdessä oppimiseen. Oman musiikkikasvatuksemme lisäksi päiväkodissa toimii Espoon musiikkiopiston muskari.

Yhteisöllisyys on meille tärkeää. Toimintaamme ohjaa vahvasti positiivinen pedagogiikka. Kaikki aikuiset ovat kaikkia lapsia varten ja lapset oppivat tuntemaan toistensa yli ryhmärajojen arjen eri kuvioissa. Kukin lapsi on ainutlaatuinen yhteisömme jäsen. Haluamme herkällä korvalla kuulla myös huoltajia ja suunnitella yhdessä heidän kanssaan toimivaa, toinen toistamme huomioivaa ja turvallista varhaiskasvatuksen arkea. Monikulttuurisuus on arkemme rikkautta.

Kaikkea toimintaamme ohjaa ajatus kestävästä kehityksestä. Ohjaamme lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan.

Työpaikan nimi: Matinkylän varhaiskasvatusyksikkö
Työaika: 38h 45min / viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!