(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, määräaikainen
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, määräaikainen

Työavain 3-62-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 04.02.2019 (päättyy 20.06.2019)
Hakuaika päättyy 24.01.2019 kello 15:45
Otaniemen päiväkoti , Servin Maijan tie 8 02150 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Lastenhoitajan tehtävät Otaniemen päiväkodissa alle 3-vuotiaiden ryhmässä. Päiväkoti sijaitsee Teknillisen korkeakoulun teekkarikylän keskellä meren läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Toimintamme lähtökohtana on tarjota lapsille ja perheille yksilöllistä ja laadukasta varhaiskasvatusta tiiviissä yhteistyössä vanhempien kanssa. Tällä hetkellä päiväkodissamme on kaksi alle 3-vuotiaiden ryhmää ja yksi 3-5-vuotiaiden ryhmä.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityö-ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta sekä positiivista asennetta.

Arvostamme lämminhenkistä ja sensitiivistä otetta työhön.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2101,17 €/kk
Työaika: 38h 45min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Teija Toivonen
0468771091
teija.toivonen@espoo.fi