(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lipunkantajanpolun päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa pedagogisesti vahvistettuun ryhmään, jossa 3-5 vuotiaita lapsia. Olet joustava varhaiskasvatuksen ammattilainen, jolle lasten hyvinvointi on tärkeää. Kuntouttava työote on osa ammatillisuuttasi.

Lipunkantajanpolun päiväkoti sijaitsee Perkkaan alueella Leppävaaran hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Työpaikan nimi: Lipunkantajanpolun päiväkoti

Työaika: 38h15min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!